Worst blijft de hoop behouden: "Nog één wedstrijd te gaan en daarin is alles mogelijk"
Redactie
| 4 reacties

Annemarie Worst blijft geloven in eindzege Superprestige

Worst blijft de hoop behouden: "Nog één wedstrijd te gaan en daarin is alles mogelijk"
Foto: © photonews

Sinds het WK heeft Annemarie Worst toch weer enkele betere wedstrijden uit haar benen geschud en Hoogstraten was er daar zeker één van. Ze trok wel aan het kortste eind in een mooi duel met Sanne Cant. Daardoor begint Worst met twee punten achterstand aan de laatste manche.

Zeker geen achterstand waardoor de Nederlandse de Superprestige al uit haar hoofd moet zetten. "We moeten het spannend houden", lachte Worst. "We hebben nog één wedstrijd te gaan en daarin is alles nog mogelijk. We gaan ons best doen."

ZWAAR RONDJE

De tweestrijd met Cant in Hoogstraten werd op details beslist. "Ik maakte op een gegeven moment een foutje waardoor ik weggleed en ik kon het gewoon niet meer dichtrijden. Het was echt een zwaar rondje." In de voorlaatste ronde kwam Worst er wel even weer bij. "Toen maakte ik zelf weer een foutje en heb ik iets teveel krachten verspeeld om terug te rijden."

De renster van Steylaerts-777 hield ondanks dat beslissende moment een goed gevoel over aan de koers. "Toen lukte het niet meer om terug te komen, maar ik denk dat ik een goede wedstrijd gereden heb." Een schuine kant stelde de rensters wel op de proef. "Het was net te smal eigenlijk, maar we kwamen er goed doorheen, denk ik."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties