Worst blijft de hoop behouden: "Nog één wedstrijd te gaan en daarin is alles mogelijk"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 4 reacties

Annemarie Worst blijft geloven in eindzege Superprestige

Worst blijft de hoop behouden: "Nog één wedstrijd te gaan en daarin is alles mogelijk"
Foto: © photonews

Sinds het WK heeft Annemarie Worst toch weer enkele betere wedstrijden uit haar benen geschud en Hoogstraten was er daar zeker één van. Ze trok wel aan het kortste eind in een mooi duel met Sanne Cant. Daardoor begint Worst met twee punten achterstand aan de laatste manche.

Zeker geen achterstand waardoor de Nederlandse de Superprestige al uit haar hoofd moet zetten. "We moeten het spannend houden", lachte Worst. "We hebben nog één wedstrijd te gaan en daarin is alles nog mogelijk. We gaan ons best doen."

ZWAAR RONDJE

De tweestrijd met Cant in Hoogstraten werd op details beslist. "Ik maakte op een gegeven moment een foutje waardoor ik weggleed en ik kon het gewoon niet meer dichtrijden. Het was echt een zwaar rondje." In de voorlaatste ronde kwam Worst er wel even weer bij. "Toen maakte ik zelf weer een foutje en heb ik iets teveel krachten verspeeld om terug te rijden."

De renster van Steylaerts-777 hield ondanks dat beslissende moment een goed gevoel over aan de koers. "Toen lukte het niet meer om terug te komen, maar ik denk dat ik een goede wedstrijd gereden heb." Een schuine kant stelde de rensters wel op de proef. "Het was net te smal eigenlijk, maar we kwamen er goed doorheen, denk ik."

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

20/10/2019 Cyclocross Bern
22/10/2019 Nacht van Woerden
26/10/2019 Beringen
26/10/2019 GP Brabant
27/10/2019 Cyclocross Asper-Gavere

Nieuwste reacties