14e podiumplek binnen voor Loes Sels: "Nochtans niet het gevoel dat de benen goed waren"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
14e podiumplek binnen voor Loes Sels: "Nochtans niet het gevoel dat de benen goed waren"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Binnen een kleine twee weken zit het veldritseizoen erop, maar Loes Sels tracht haar seizoen nog in schoonheid af te sluiten. Dat lukte alvast in Middelkerke, waar de renster van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice haar 14e podiumplek van het seizoen lukte.

Nochtans was het zeker niet gemakkelijk door de warmte aan de Belgische kust. "Die warmte viel als een blok over mijn lichaam. Het maakte de wedstrijd op een pittig parcours alleen maar lastiger", vertelde Sels na afloop bij haar team. "Bovendien had ik niet het gevoel dat de benen goed waren."

Sels miste overigens haar start helemaal. Een podiumplek leek dan ook een illusie te zijn. "Ik dacht dat een top tien al een mooi resultaat zou zijn vandaag, maar na die gemiste start kon ik toch nog snel naar voren opschuiven."

14e podiumplek

Uiteindelijk ging Sels nog over haar nicht Sanne Cant en pakte ze als 3e haar 14e podiumplek van het seizoen. "Mijn eerste podiumplaats in de Superprestige", aldus een tevreden Sels. "Na zo’n seizoen is dat zeker wel verdiend."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties