Jong sprintgeweld van Lotto Soudal kijkt uit naar Ronde van de Algarve: "Benieuwd hoe ver ik in lastige ritten kan komen"

Lode Nuyts
Lode Nuyts
| 4 reacties
Jong sprintgeweld van Lotto Soudal kijkt uit naar Ronde van de Algarve: "Benieuwd hoe ver ik in lastige ritten kan komen"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Enkele weken terug maakte Stan Dewulf zijn profdebuut. De jonge West-Vlaming staat nu te popelen om aan de slag te gaan in de Ronde van de Algarve.

Dewulf kijkt tevreden terug op zijn eerste avontuur als prof in de Ronde van San Juan. "Het was super om me te mengen in de sprints in San Juan, ik wil de ploeg graag bedanken voor die kans. De Ronde van de Algarve is nu de logische volgende stap in de opbouw naar de klassiekers. Het niveau zal er iets hoger zijn dan in Argentinië, maar we willen er toch scoren", aldus Dewulf. 

Tonen in kleinere koersen

De West-Vlaming is benieuwd hoe hij zal scoren in de lastige ritten. "Toen ik het parcours bekeek zag ik twee ritten met redelijk wat hoogtemeters. Ik ben benieuwd hoe ver ik in zulke lastige ritten kan komen."

"In het voorjaar zou ik me graag al eens tonen in de kleinere koersen. Verder wil ik ook graag Tiesj Benoot of een andere ploeggenoot aan een goed resultaat helpen. Als mij dat al zou lukken, zal ik heel tevreden zijn", sluit Dewulf af. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties