Drie Belgische UCI-ploegen aan de start van de Brabantse Pijl voor dames

Drie Belgische UCI-ploegen aan de start van de Brabantse Pijl voor dames
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De Brabantse Pijl zal binnenkort ongetwijfeld kunnen uitpakken met een mooi deelnemersveld. Niet enkel bij de mannen, maar ook bij de vrouwen. De teams die aan de start zullen komen, zijn alvast bekend. Daar zijn drie Belgische UCI-ploegen bij, met onder andere de Lotto Soudal Ladies.

De dames uit de Belgische loterijploeg mogen op de Brabantse Pijl uiteraard niet ontbreken. Daarnaast is er ook nog het Health Mate - Ladies Team. Ook opnieuw van de partij: Doltcini - Van Eyck Sport, dat vorig jaar twee rensters in de top tien had. Met het Isorex Noaqua Ladies Cycling Team start er nog een vierde ploeg uit ons land.

Tot zover de Belgische inbreng, maar ook de andere ploegen mogen gezien worden. Alé Cipollini zal trachten de overwinning van ervaren sprintster Marta Bastianelli te verdedigen. De tweede plaats was in 2018 voor de Canadese Leah Kirchmann. Wie weet kan haar ploeg, Sunweb, deze keer beter doen.

VOS AAN DE START?

Nog een andere sterke ploeg aan de start is zeker ook CCC-Liv, dat erin slaagde om niemand minder dan Marianne Vos onder contract te leggen. Ook uit Nederland komt ook het altijd sterke Parkhotel Valkenburg aan de start in de Brabantse Pijl.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties