Jim Aernouts blijft langer een Lion: "Af en toe een uitschieter als doel"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 3 reacties

Telenet Fideo Lions en Jim Aernouts blijven elkaar trouw

Jim Aernouts blijft langer een Lion: "Af en toe een uitschieter als doel"

Jim Aernouts rijdt al sinds 2016 in dienst van Telenet Fidea en zaterdagnamiddag heeft de formatie aangekondigd dat de twee partijen langer in zee gaan.

"Jim Aernouts en Telenet Fidea Lions hebben hun overeenkomst verlengd", communiceerde Telenet Fidea Lions zaterdag op de eigen webstek. "Aernouts loste de sportieve verwachtingen van het afgelopen crossseizoen in en, misschien nog belangrijker, Jim heeft als teamspeler een belangrijke rol in het succesverhaal van onze ploeg."

Zelf was Aernouts ook tevreden met de contractverlenging. Hij kwam ook met een reactie op de website van de wielerformatie: "Bij Telenet Fidea Lions voel ik zowel van het teammanagement als van mijn ploeggenoten veel respect voor wat ik doe. Het is heel fijn dat ik in deze vertrouwde omgeving kan blijven verderwerken."

Ten slotte had ook teammanager Sven Nys nog een korte reactie in huis. "Jim is een belangrijke schakel in het geheel van de Telenet Fidea Lions. En in deze rol wordt hij zowel door de renners als het teammanagement enorm geapprecieerd. Hij haalt steeds het maximale uit zichzelf en we verwachten dat hij dat ook de komende jaren zal doen, met standvastige winters met af en toe een uitschieter als doel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

26/02/2020 Masters
29/02/2020 Omloop het Nieuwsblad
01/03/2020 Kuurne-Brussel-Kuurne
07/03/2020 Strade Bianche
08/03/2020 - 15/03/2020 Paris-Nice

Nieuwste reacties