Kevin Pauwels blikt terug en vooruit: "Eigenlijk ben ik nogal verwend geweest"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 16 reacties

Kevin Pauwels blij dat hij zo dikwijls dicht bij huis kon koersen

Kevin Pauwels blikt terug en vooruit: "Eigenlijk ben ik nogal verwend geweest"
Foto: © photonews

Het komt nu echt wel dichtbij. Nog twee veldritten en de carrière van Kevin Pauwels zit er definitief op. Al zal hij natuurlijk een hart blijven hebben voor de koers op zich. Goed mogelijk om hem op een cross eens tegen te komen. Alles wat er omheen hangt, dat zal hij dan weer veel minder missen.

Brengt Kevin Pauwels de volgende jaren dan als ex-veldrijder eens een bezoek aan de cross? "Ja, maar als het weer goed is. En het mag ook niet te ver zijn. Ik reisde niet graag", onthult de renner van Marlux-Bingoal in GvA. "Die crossen in Amerika, dat deed ik niet graag. Ik ben blij dat crossen een overwegend Vlaamse sport was met veel wedstrijden in de buurt."

Daar waren er inderdaad genoeg van. "Kalmthout, Essen, Hoogstraten, Loenhout, Lille... Eigenlijk ben ik nogal verwend geweest." Doorheen de jaren hebben we Pauwels leren kennen als een eerder stil persoon. "Zo is nu eenmaal mijn karakter. Wie weinig zegt, kan ook net veel verkeerds zeggen. Ik ga zondagavond blij zijn als het voorbij is, maar dan vooral voor alles wat eromheen hangt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

26/02/2020 Masters
29/02/2020 Omloop het Nieuwsblad
01/03/2020 Kuurne-Brussel-Kuurne
07/03/2020 Strade Bianche
08/03/2020 - 15/03/2020 Paris-Nice

Nieuwste reacties