Nog twee keer knallen! Veldrijders staan voor laatste twee opdrachten van seizoen
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 3 reacties

Leuven en Oostmalle zijn de laatste opdrachten van het seizoen in het veldrijden

Nog twee keer knallen! Veldrijders staan voor laatste twee opdrachten van seizoen
Foto: © photonews

Leuven en Oostmalle vormen het decor voor het laatste veldritweekend van het seizoen. Daarna gaat de riem er enkele maanden opnieuw af bij de crossers.

Geen Mathieu van der Poel en Wout Van Aert in de laatste twee crossen van het seizoen. Beiden zijn al druk in de weer met hun voorjaar. Van Aert doet dat door volop te traininen in het Spaanse zonnetje, Van der Poel geniet dan weer van de Turkse Rivièra in de Ronde van Antalya. 

Een ideale kans dus voor andere gegadigden om een gooi naar de zege te doen, al lijkt het erop dat vooral Toon Aerts, Michael Vanthourenhout en Laurens Sweeck de grote favorieten zijn dit weekend. Bij de vrouwen rijdt Sanne Cant overigens alleen in Oostmalle. Door haar ziekte is ze nog niet volledig hersteld om deel te nemen in Leuven. 

In de Sluitingsprijs van Oostmalle zullen alle ogen dan weer gericht zijn op Kevin Pauwels. De 34-jarige crosser van Marlux-Bingoal, afkomstig uit Kalmthout, hangt in eigen streek de fiets aan de wilgen. Bij de vrouwen doet de 37-jarige Helen Wyman overigens hetzelfde. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

22/09/2019 Trek CX Cup
29/09/2019 WK Yorkshire
05/10/2019 Berencross
06/10/2019 GP Neerpelt
12/10/2019 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties