De Cauwer ervan versteld hoe snel het gaat voor van der Poel, van Aert en andere toptalenten op de weg
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 3 reacties

De Cauwer stelt vast dat het ongemeen snel gaat voor van der Poel, van Aert en Evenepoel

De Cauwer ervan versteld hoe snel het gaat voor van der Poel, van Aert en andere toptalenten op de weg

Met de opkomst van al dat jong geweld uit de Lage Landen moet het een geweldig wielerseizoen worden. De Cauwer kan er maar moeilijk bij dat iemand als van Aert al aan bevestigen toe is. Dat Philipsen al een zege achter zijn naam heeft staan, verrast hem dan weer niet.

In HLN laat De Cauwer zich uit over al deze gepatenteerde coureurs. Te beginnen met Mathieu van der Poel en Wout van Aert. "Twee supertalenten. Dit voorjaar wordt voor Wout belangrijker. Hij heeft zijn cross-seizoen nog meer afgeroomd en reed al eens een halve klassieke lente in 2018. Dat maakt dat hij nu al aan bevestigen toe is. Gek, hoe snel het gaat."

SCHITTEREN 'OP DE RUG' VAN ANDEREN

Van der Poel kan op zijn beurt misschien wel profiteren van bepaalde situaties. "Het zou me verrassen mocht ook Mathieu al niet een keer ergens schitteren. Al vrees ik dat hij dat 'op de rug' van andere teams zal moeten doen. Want ik zie zijn eigen ploeg Corendon-Circus niet bij machte de koers te controleren."

VOORSPELLING UITGEKOMEN

Dan heb je ook nog die absolute youngsters, Jasper Philipsen en Remco Evenepoel. "Mijn voorspelling is uitgekomen. Philipsen zou vroeger scoren dan Evenepoel. Logisch. Vraag is of hij  nu al klaar is voor het grote werk in de Vlaamse Ardennen, die ongetwijfeld zijn ding zijn."

Evenepoel kan ondertussen al op een knap debuut terugkijken. "Laat Remco maar rustig doen. Goed, goed, goed, was het in San Juan. Ik dacht dat hij meer moeite zou hebben om in een peloton te rijden. Maar hij is verdomd stuurvaardig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties