Remco Evenepoel maakt indruk op Patrick Lefevere: "Gezien tussen welk volk hij reed?"

Redactie
| 4 reacties
Remco Evenepoel maakt indruk op Patrick Lefevere: "Gezien tussen welk volk hij reed?"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wonderkind Remco Evenepoel heeft dinsdag opnieuw een staaltje van zijn talent laten zien. De jonge renner van Deceuninck-Quick.Step kwam op Jebel Hafeet als 15e over de meet. Tot groot jolijt van Patrick Lefevere.

De teammanager van Deceuninck-Quick.Step was benieuwd naar de prestatie van zijn jonge pupil en uiteindelijk ook tevreden. "Gezien tussen welk volk hij reed? Hij kwam binnen met Michal Kwiatkowski. Knap, hoor", vertelde Lefevere in HNB. "Nadat hij gelost had, heeft hij zich ook goed herpakt."

"Hij legt zichzelf veel druk op, maar dat mag. Een beetje stress kan geen kwaad, hij moet daar ook mee leren omgaan."

Romandië

Nochtans is het nog niet meteen van moeten volgens Lefevere. "Hij heeft weer een stap gezet, maar ik wil eigenlijk voor het eerst echt iets zien van hem in de Ronde van Romandië", doelt de West-Vlaming op de rittenkoers die eind april van start gaat.

"Dat is het punt waar een deel van de renners de Giro voorbereiden en nog niet top zijn. De andere helft heeft dan net de klassiekers achter de rug. Er zijn daar twee tijdritten en twee aankomsten bergop. Dat is ideaal", besluit de teammanager. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties