Stuyven blikt vooruit opzaterdag: "Ik de kopman? Dat zien we zaterdag wel"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 1 reacties

Jasper Stuyven laat nog niet te veel in zijn kaarten kijken in aanloop naar de Omloop Het Nieuwsblad

Stuyven blikt vooruit opzaterdag: "Ik de kopman? Dat zien we zaterdag wel"
Foto: © photonews

Jasper Stuyven wordt hier en daar getipt als mogelijke winnaar voor de Omloop Het Nieuwsblad. Een stevige valpartij in de Ronde van de Algarve maakte zijn voorbereiding wat moeilijker, maar toch lijkt hij klaar voor zaterdag.

"Ik voel mij volledig hersteld en fris", zei Jasper Stuyven bij Het Nieuwsblad over zijn valpartij in de Ronde van de Algarve. "Het is goed dat ik die slotetappe daar niet heb gereden."

Reageren op Van Avermaet of Naesen

Stuyven is natuurlijk niet de enige renner van Trek-Segafredo die zaterdag op het hoogste schavotje zal willen staan. Over het kopmanschap binnen de ploeg had de Leuvenaar niet veel te zeggen. "Ik, kopman? Neen, we zien zaterdag wel wie van het team over de beste papieren beschikt. Naast mezelf is er ook nog Edward Theuns en Mads Pedersen."

Ondertussen heeft Stuyven ook al de tijd gehad om het parcours wat te verkennen. "Er is toch wel wat veranderd en volgens mij is er ruimte en mogelijkheid om te koersen. Ik stem mijn wedstrijd op niemand af maar als de grote jongens zoals Van Avermaet of Naesen voor de aanval kiezen, dan spreekt het voor zich dat ik zal reageren." 

Bwin.be Sports Betting

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

17/10/2019 Kermiscross Ardooie
18/10/2019 Cross Vegas
19/10/2019 Cyclocross Boom
20/10/2019 Cyclocross Bern
22/10/2019 Nacht van Woerden

Nieuwste reacties