Stuyven blikt vooruit opzaterdag: "Ik de kopman? Dat zien we zaterdag wel"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 1 reacties
Stuyven blikt vooruit opzaterdag: "Ik de kopman? Dat zien we zaterdag wel"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Jasper Stuyven wordt hier en daar getipt als mogelijke winnaar voor de Omloop Het Nieuwsblad. Een stevige valpartij in de Ronde van de Algarve maakte zijn voorbereiding wat moeilijker, maar toch lijkt hij klaar voor zaterdag.

"Ik voel mij volledig hersteld en fris", zei Jasper Stuyven bij Het Nieuwsblad over zijn valpartij in de Ronde van de Algarve. "Het is goed dat ik die slotetappe daar niet heb gereden."

Reageren op Van Avermaet of Naesen

Stuyven is natuurlijk niet de enige renner van Trek-Segafredo die zaterdag op het hoogste schavotje zal willen staan. Over het kopmanschap binnen de ploeg had de Leuvenaar niet veel te zeggen. "Ik, kopman? Neen, we zien zaterdag wel wie van het team over de beste papieren beschikt. Naast mezelf is er ook nog Edward Theuns en Mads Pedersen."

Ondertussen heeft Stuyven ook al de tijd gehad om het parcours wat te verkennen. "Er is toch wel wat veranderd en volgens mij is er ruimte en mogelijkheid om te koersen. Ik stem mijn wedstrijd op niemand af maar als de grote jongens zoals Van Avermaet of Naesen voor de aanval kiezen, dan spreekt het voor zich dat ik zal reageren." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties