Oliver Naesen over zijn kansen in de Omloop: "Laat ons hopen dat ik in 2018 mijn portie gehad heb"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Oliver Naesen over zijn kansen in de Omloop: "Laat ons hopen dat ik in 2018 mijn portie gehad heb"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Met de Omloop Het Nieuwsblad wordt traditioneel het Vlaamse wielervoorjaar op gang getrapt. Oliver Naesen is één van de Belgische kanshebbers, maar hoopt vooral komaf te maken met de pech die hij vorig seizoen gekend heeft.

Naesen hoopt in tegenstelling tot vorig seizoen wél te scoren in het voorjaar. Deze zaterdag al, wanneer hij één van de mannen om naar uit te kijken is in de Omloop. "Maar in tegenstelling tot enkele kopmannen bij andere teams, heb ik nog niks gewonnen in dit prille begin van het seizoen. Ik zet me dus een trapje lager dan de rest", klinkt het bij Sporza

Eedere overwinningen dit seizoen tellen volgens de kopman van AG2R-La Mondiale niet mee. "Het wordt de eerste confrontatie tussen de klassieke renners. Iedereen begint dit weekend weer van nul, want het zijn enkel de klassiekers die tellen. Rondrijden in Oman of Valencia is leuk, maar het is pas hier dat het allemaal echt begint."

Pech

Lekke banden, valpartijen, ... Het zat de trainingspartner van Greg Van Avermaet in 2018 niet mee in het voorjaar. "Ik voel me goed. Ik ben nog niet gevallen of ziek geweest. Hopelijk blijft dat zo. Iedereen heeft wel eens een pechjaar. Laat ons hopen dat ik in 2018 mijn portie gehad heb, want ik heb iets recht te zetten dit jaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties