Wiggins laat zich helemaal gaan in de Gentse Vooruit: "Patrick Sercu is grootste baanwielrenner ooit"
Redactie
| 0 reacties

Bradley Wiggins was helemaal in zijn dagje op Bal Pedal

Wiggins laat zich helemaal gaan in de Gentse Vooruit: "Patrick Sercu is grootste baanwielrenner ooit"
Foto: © photonews

Bradley Wiggins heeft er nog eens een passage in België opzitten en dat is niet onopgemerkt voorbijgegaan. Hij was de eregast op het 'Bal Pedal', een wielerfeest in Gent. En Wiggins stal, zoals de organisatoren ongetwijfeld hadden gehoopt, volledig de show.

Eerst stond er een wedstrijdje op de rollen op het menu met burgemeester Mathias De Clercq. Wiggins moest zich flink in het zweet werken om te kunnen winnen en gooide nadien zijn fiets op de grond als een echte rockster. Voordien had hij al een halfuurtje gepraat over zijn idolen, verwijzend ook naar zijn boek 'Icons'.

Onze landgenoot Patrick Sercu is blijkbaar één van die idolen. "Patrick Sercu is de grootste baanwielrenner ooit. Mensen maken zich hier zorgen over de Brexit. Ze zouden beter nadenken over hoe ze Sercu eer kunnen bewijzen. Ik zou hem graag mijn ridderschap schenken en dat meen ik."

WIGGO POSITIEF OVER CAMPI

De voormalig Tourwinnaar zal echter voor altijd Sir Bradley Wiggins blijven, maar blijft ook houder van het werelduurrecord? Wiggins had nog niet vernomen dat het officieel was dat Campenaerts een poging ging wagen, maar liet zich er opnieuw positief over uit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties