Lampaert ziet het zitten: "Pas op voor Jungels"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 0 reacties
Lampaert ziet het zitten: "Pas op voor Jungels"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Yves Lampaert is met een gezonde dosis goesting van start gegaan in de Omloop Het Nieuwsblad. De Belgische kampioen kan voor het eerst met de driekleur het klassieke voorjaar in.

"Ik ga ervan genieten, wellicht gaat het maar één keer gebeuren dat ik met deze trui de klassiekers kan rijden", aldus Lampaert voor de start in Gent. Hij is één van de favorieten. "Ik ben één van de outsiders en heb al bewezen dat ik een semiklassieker kan winnen. Hopelijk kan ik vandaag ook meedoen voor winst, maar als dat niet zo is, hoop ik dat de ploeg het goed doet."

Deceuninck-Quick-Step stond immers opnieuw met een sterk team aan de start. "We zijn sterk in blok en ik denk dat we moeten koersen zoals altijd, met vertrouwen." De verrassing kan misschien wel Bob Jungels worden. "Dat kan zeker. Ik heb het al meegemaakt en als hij doortrekt, gaat het rap."

Trentin laat een hele sterke indruk na

Ook de concurrentie is niet van de poes. "Trentin laat een hele sterke indruk na, maar voor het overige zijn het de gekende namen. Wellens, Benoot, Naesen, Van Avermaet,... Je mag er niet veel laten gaan, hé. Of we de koers kunnen domineren, weet ik niet. Dat is altijd heel moeilijk in de Omloop."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties