Oliver Naesen weet op welke mythische plaatsen hij het verschil kan maken

Oliver Naesen weet op welke mythische plaatsen hij het verschil kan maken
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Al heel wat sterke mannen hebben dit jaar al een overwinning meegepikt. Oliver Naesen nog niet. De kopman van AG2R maakt er zich niet druk in. Naesen maakt een ontspannen indruk. Waar het volgens hem straks in de Omloop te doen is? Muur van Geraardsbergen en Bosberg natuurlijk.

"Andere jaren zou ik zoiets hebben van: tien van die kanshebbers hebben al een koers gewonnen en ik nog niet'. Nu: pfff, 't maakt me allemaal niet zoveel uit. Klinkt raar, maar het is gewoon zo. Ik voel me supergoed. Had nog niks van kleine kwaaltjes of blessures. En dus ga ik meer dan ooit uit van mijn eigen kracht", aldus een zelfzekere Naesen in HLN.

Zeker dat niemand Muur of Bosberg sneller naar boven rijdt 

Hou hem dus straks maar in de gaten. "Ik ben er zeker van dat niemand de Muur en de Bosberg sneller naar boven rijdt dan ik. Dat is een stuk dat me echt 'vree' goed ligt. Ongetwijfeld zal ik boven op de Bosberg in het eerste groepje zitten."

Naesen weet evenwel dat dit nog geen garantie is op winst. "Het ding is: dan krijg je nog dat hele traject naar Ninove. Waarop nog zoveel mis kan lopen. Herbekijk de editie van 2018: weggesmeten krachten waren het. Valgren kwam bijna niet op kop, schoot één keer, maar wel raak. De ideale aanpak."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties