Ook Tom Boonen geniet nog volop van The Wolfpack: "Ik heb met een stijve voor tv gezeten"
Redactie
| 17 reacties

Tom Boonen vindt het geweldig om te zien wat ze bij Quick.Step presteren

Ook Tom Boonen geniet nog volop van The Wolfpack: "Ik heb met een stijve voor tv gezeten"
Foto: © photonews

Na hun recordjaar in 2018 zijn de mannen van Deceuninck-Quick.Step ook dit jaar weer stevig begonnen. Indrukwekkend hoe ze bij 'The Wolfpack' al die overwinningen blijven opstapelen. Ook Tom Boonen is onder de indruk. Hij moet zijn enthousiasme zelfs misschien ietwat temperen.

Boonen weet wat de ploeg zo sterk maakt. "Het is het totaalplaatje. Geen enkel ander team dat, qua omkadering, in de buurt komt. Da's redelijk uniek in het wielrennen. Er is ook totaal geen afgunst, onderling. Iedereen gaat voor elkaar door het vuur", stelt het voormalig uithangbord van de ploeg vast in Het Laatste Nieuws.

DEEL VAN HET GEHEEL

De succesperiode lijkt bovendien nog niet voorbij. "Het maakt dat deze ploeg de voorbije twintig jaar onafgebroken haar stempel heeft gedrukt op het klassieke voorjaar. Dat trekt aan. Wie er koerst, wordt deel van het geheel. En maakt zich de huisstijl eigen. Attractief, aanvallend, spectaculair. Het blijft tof om naar te kijken."

Ook voor iemand als Boonen? "Toen ze er vorig jaar aan begonnen in Harelbeke... Ik heb met een stijve voor tv gezeten." Beeldspraak, mogen we veronderstellen. "Link dat vooral niet rechtstreeks aan Yve en co. Geweldig , vond ik. Echt koers! Het zit er ingebakken daar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties