Wout Van Aert reageert niet ontevreden na Omloop en geeft de eerlijke vinder van zijn fietscomputer een beloning

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 34 reacties
Wout Van Aert reageert niet ontevreden na Omloop en geeft de eerlijke vinder van zijn fietscomputer een beloning
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wout Van Aert was niet ontevreden na afloop van de Omloop Het Nieuwsblad. De renner van Jumbo-Visma finishte als 17e nadat hij gelost had op de Muur van Geraardsbergen en kon daar best mee leven. Van Aert speelde wel zijn fietscomputer kwijt op de Haaghoek.

"Ik ben mijn fietscomputer verloren op de kasseien van de Haaghoek", liet Van Aert op Twitter weten. "Ik geef een gesigneerd truitje aan de eerlijke vinder." Pech dus vor de wereldkampioen, die hoopt om zijn fietscomputer terug te krijgen. Uiteindelijk lukte dat ook, want zijn oproep op Twitter had succes. 

Verder was Van Aert niet ontevreden over het wedstrijdverloop van zijn tweede deelname aan de Omloop. "Ik had vandaag niet mijn beste dag, maar het was zeker ook niet slecht in mijn eerste wedstrijd van het seizoen", bekende hij bij zijn team.

Vertrouwen

"Ik kon nog mee sprinten voor een ereplaats. Het is nooit simpel om er meteen te staan in je eerste koers, maar dat ik mee kon met de betere klassieke renners geeft me vertrouwen richting de komende weken. Op de Berendries moest ik passen, maar kon ik nog terug aansluiten."

De Muur van Geraardsbergen bleek uiteindelijk de boosdoener. "De Muur was er te veel aan. De ploeg reed wel een sterke wedstrijd. We hebben nooit defensief gereden. Dat bewijst dat we een sterke ploeg hebben voor dit werk. Jammer van de val van Mike (Teunissen, red.), anders hadden we met drieën voorin gezeten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties