Cofidis-Belg niet hersteld van zijn opgave in de Omloop

Cofidis-Belg niet hersteld van zijn opgave in de Omloop
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Nacer Bouhanni zou graag in Kuurne-Brussel-Kuurne uitpakken met zijn eerste zege van het seizoen, maar de Franse spurter moest aan de koers beginnen zonder de diensten van Zico Waeytens. Onze landgenoot behoort tot het kransje renners dat in laatste instantie nog moest afzeggen.

Heel wat renners zitten met kwaaltjes rond deze tijd van het jaar. Er zegden er een aantal op voorhand af voor Kuurne-Brussel-Kuurne, maar er zijn er ook die hun inspanningen uit de Omloop Het Nieuwsblad niet goed verteerd hebben. Zico Waeytens kan in die categorie ondergebracht worden. 

Waeytens is aan zijn eerste jaar bij Cofidis bezig. Zijn beste resultaat tot dusver in dienst van de Fransen is een vijfde plaats in de GP Cycliste la Marseillaise. Waeytens ging ook van start in de Omloop, maar haalde de finish niet. Hij is nog niet voldoende hersteld en meldt zich ziek voor Kuurne-Brussel-Kuurne.

OOK GEEN VAN BAARLE

Ook de Nederlander Dylan van Baarle is deze ochtend niet van start gegaan. De renner van Team Sky brak bij een valpartij in de Omloop een vinger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties