Jungels geeft meteen kwinkslag na ferme numero: "Denk dat Lefevere wel tevreden zal zijn"

Bob Jungels tevreden dat hij sterke man Lefevere blij kon maken

Jungels geeft meteen kwinkslag na ferme numero: "Denk dat Lefevere wel tevreden zal zijn"
Foto: © photonews

Niet te onderschatten welke inspanning Bob Jungels heeft moeten leveren om in Kuurne-Brussel-Kuurne de winst te pakken. De kampioen van Luxemburg kon zijn tijdrijderscapaciteiten ten volle uitspelen. Twee op twee in het Vlaamse openingsweekend: het is natuurlijk een droomscenario.

"Op de Oude Kwaremont zat ik niet goed gepositioneerd. Ik kon wel nog opschuiven en lag aan de basis van onze vlucht met vijf. Ik zag meteen dat ik de sterkste van de vijf was. Ik hoorde dat het peloton aan het naderen was en koos voor de aanval", deed Jungels het verhaal van het eerste deel van zijn wedstrijd.

Wedstrijd van zaterdag zat ook bij velen nog in de benen 

De laatste vijftien kilometer kon hij solo afleggen. "Ik ben een redelijke tijdrijder en zo'n afstand kan ik in mijn eentje wel overbruggen. De wedstrijd van zaterdag zat ook bij velen nog in de benen. Niemand zat nog echt fris. Dat heeft ook wel in mijn voordeel gespeeld."

Toch hoeft de prestatie van Jungels zeker niet geminimaliseerd te worden en al helemaal niet wat de ploeg ook dit jaar opnieuw neerzet. "Met de wind was het niet gemakkelijk om mijn solo af te ronden. Ik denk dat Lefevere wel tevreden zal zijn dat we na de Omloop ook Kuurne gewonnen hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

04/12/2021 Boom
05/12/2021 Antwerpen
11/12/2021 Essen
12/12/2021 Val di Sole
18/12/2021 Rucphen

Nieuwste reacties