Minder goed nieuws voor Tiesj Benoot en Lotto Soudal-ploegmaat, komende dagen valt beslissing over Strade Bianche
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties

Tiesj Benoot past voor Kuurne-Brussel-Kuurne en beslist pas later over Strade Bianche

Minder goed nieuws voor Tiesj Benoot en Lotto Soudal-ploegmaat, komende dagen valt beslissing over Strade Bianche
Foto: © photonews

De Omloop Het Nieuwsblad was niet helemaal een voltreffer voor Lotto Soudal. Er was natuurlijk de mooie podiumplek van Tim Wellens (3e), maar twee renners moesten naar het ziekenhuis voor verdere onderzoeken.

Tiesj Benoot en Frederik Frison kwamen zaterdag ten val en gingen naar het ziekenhuis voor verdere onderzoeken. Zeker spijtig voor Benoot, die op 28 kilometer van de streep ten val kwam, want hij maakte deel uit van de kopgroep. 

Snijwonde

Benoot liep vooral schaafwonden én een diepe snijwonde op in zijn linkerknie. Uitgerekend de knie die hem parten speelde in de Vuelta van vorig jaar. De Drongenaar zal passen voor Kuurne-Brussel Kuurne. Hij wordt vervangen door Jens Keukeleire. De komende dagen zal Benoot beslissen of hij aan de start komt van de Strade Bianche. 

Ploegmaat Frederik Frison liep net als Benoot schaafwonden op, maar ook een kneuzing aan de ribben. Zijn deelname in de GP Samyn is ook onzeker. 

De selectie van Lotto Soudal voor Kuurne-Brussel-Kuurne: Jasper De Buyst, Stan Dewulf, Jens Keukeleire, Nikolas Maes, Rémy Mertz, Lawrence Naesen en Brian van Goethem

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

04/12/2021 Boom
05/12/2021 Antwerpen
11/12/2021 Essen
12/12/2021 Val di Sole
18/12/2021 Rucphen

Nieuwste reacties