Naesen had het al snel door: "Het maakt allemaal niets uit voor Jungels"

Oliver Naesen zag een ijzersterke Bob Jungels in Kuurne-Brussel-Kuurne

Naesen had het al snel door: "Het maakt allemaal niets uit voor Jungels"
Foto: © photonews

Voor de tweede dag op rij heeft Oliver Naesen mee koers gemaakt. In de latere fase van de wedstrijd kwam hij dan in het gezelschap van Jungels, Langeveld, Ballerini en Cort Nielsen te zitten. Dat Jungels de sterkste van allemaal was, had Naesen wel snel gezien.

De koers werd eigenlijk al vroeg opengebroken geworden. "Ik had niet gehoopt om op de Varent de groep uiteen te rijden. Ik was met Lampaert aan het praten om samen te blijven. Als je met meer samen blijft, heb je meer kans om voorop te blijven. Maar het maakt allemaal niet voor Jungels", stelt Naesen vast.

Ik had gedacht dat Jungels vooruit ging blijven 

De zege van de Luxemburger is dus geen verrassing voor de voormalig Belgisch kampioen. "Ik had wel gedacht dat Jungels vooruit ging blijven. Die reed supergemakkelijk. Wij waren aan het stoempen en aan het afzien. Toen hij de kop nam, zei ik: 'Doe jij maar iets langer, Ik kan niet veel rapper en de anderen zeker niet'."

De inspanningen van onderweg lieten zich naarmate de koers vorderde ook voelen. "In de lokale ronden hadden we veel tegenwind. Met vijf man is het toch wel heel lastig. Als je er zover bovenuit steekt als Jungels, maakt het allemaal niet uit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

04/12/2021 Boom
05/12/2021 Antwerpen
11/12/2021 Essen
12/12/2021 Val di Sole
18/12/2021 Rucphen

Nieuwste reacties