Concurrentie heeft boodschap van Deceuninck-Quick.Step begrepen: "Zij zijn gewoon klasse"

Concurrentie heeft boodschap van Deceuninck-Quick.Step begrepen: "Zij zijn gewoon klasse"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wie dacht dat de troepen van Patrick Lefevere het dit jaar wel wat rustiger aan zouden doen, zijn al bedrogen uitgekomen. Begin maart zitten ze bij Deceuninck-Quick.Step al ruim boven de tien overwinningen. Een signaal dat ook is aangekomen bij de concurrentie, onder andere bij Mitchelton-Scott.

Dat had gehoopt om het voorbije weekend te scoren met Matteo Trentin en heeft met Luke Durbridge nog zo'n sterke renner. Die laatste beseft wel dat er nog een grote kloof gaapt met Deceuninck-Quick.Step. Zeker in Vlaanderen. "Het zijn hun koersen en het is hun thuisfront. Ze zijn klaar om te koersen en zijn er gepassioneerd door", zegt hij aan Cyclingnews.

Er moet de Australiër nog weinig wijs gemaakt worden. "Je kunt het ook hebben over vertrouwen en weten dat je iets kan doen. Als ploegen eenmaal de smaak te pakken hebben, lijkt het erop dat ze overal winnen en hebben ze die mentaliteit."

Iedereen moet zich verbeteren om op hun niveau te komen 

Luke Durbridge

Durbridge heeft dan ook enorm veel respect voor topploegen als Deceuninck-Quick.Step. "Zij zijn gewoon klasse. Iedereen moet zich verbeteren om op hun niveau te komen. Hopelijk kunnen we beter en beter worden en ooit ook op dat niveau geraken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties