Oproep van Linde Merckpoel voor Jonas Rickaert massaal beantwoord: "Een vat wordt er sowieso gegeven"

Oproep van Linde Merckpoel voor Jonas Rickaert massaal beantwoord: "Een vat wordt er sowieso gegeven"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Jonas Rickaert heeft zijn deel van de pech zeker al gehad in de loop van zijn carrière. Na zijn transfer van Sport Vlaanderen-Baloise naar Corendon-Circus, had hij zich tijdens het Vlaamse openingsweekend moeten kunnen tonen in het truitje van zijn nieuwe ploeg. Een knieblessure besloot anders.

Rickaert moet na een knieoperatie een streep trekken door zijn voorjaar. Voormalig StuBru-gezicht Linde Merckpoel riep vervolgens om op massaal sms'jes te sturen naar een gsm-nummer dat ploegmaats van hem op het startpodium van de Omloop bekendmaakten op een grote banner.

MEER DAN 5000 BERICHTEN

"Plots kwam het ene bericht na het andere binnen", zegt een verbaasde Rickaert aan Het Nieuwsblad. "En die bleven maar komen. In het begin heb ik proberen alles te lezen en te antwoorden. Maar na 500 berichten ben ik gestopt. Het werd gewoon te veel." Uiteindelijk werd de kaap van de 5000 berichten gehaald.

De West-Vlaming houdt er dan ook aan de mensen te bedanken voor hun steunbetuigingen. "Na de voorjaarsklassiekers wil ik wel iets teruggeven in de Carlito. Wat ik precies ga doen, weet ik nog niet. Maar een vat wordt er sowieso gegeven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties