Tom Boonen trekt zijn conclusies: "Andere Zdenek Stybar dan degene die ik gewoon ben"
Redactie
| 3 reacties

Boonen zag sterke Stybar en Van Avermaet in de Omloop

Tom Boonen trekt zijn conclusies: "Andere Zdenek Stybar dan degene die ik gewoon ben"
Foto: © photonews

Ook Tom Boonen heeft het Vlaamse openingsweekend uiteraard aandachtig gevolgd en zag tot zijn zijn ex-ploegmaats sterk presteren. Vooral de Omloop Het Nieuwsblad heeft hem wijzer gemaakt. We zijn vertrokken voor een jaartje dominantie van Deceuninck-Quick.Step, denkt Boonen.

"In Kuurne was Jungels de sterkste, in de Omloop pakte Stybar het slim aan. Dit was een andere Zdenek dan degene die ik gewoon ben. Rustig, volwassen. Ik vrees dat we vertrokken zijn voor een kopie van het voorjaar 2018", voorspelt Boonen in HLN. "Met een totale dominantie van Deceuninck-Quick.Step. Al verwacht ik nog een betere Terpstra."

Mijn gevoel is dat Greg zich geen zorgen hoeft te maken 

Van Avermaet greep er zaterdag net naast. "Ik denk dat Van Avermaet in andere omstandigheden had kunnen winnen. Mijn gevoel is dat Greg zich totaal geen zorgen hoeft te maken. Hij is meer dan goed." En Wellens en Teuns? "Allebei zullen ze met een zalig gevoel naar huis zijn gegaan. Ik hoop dat ze zich verder kunnen manifesteren."

Wie dat verrassend genoeg niet kon, was Sep Vanmarcke. "Zit er iets te broeien bij Vanmarcke? Was het een hongerklop? Ik hoop oprecht dat Sep snel het goeie gevoel mag terugvinden. Ik ken Sep. Al die vragen die hem de komende dagen en weken weer te dreigen achtervolgen. Je kan ze missen als kiespijn in deze periode."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties