Deceuninck-Quick.Step gaat op dag van Vlaamse eendagskoers samenwerken met MNM

Deceuninck-Quick.Step gaat op dag van Vlaamse eendagskoers samenwerken met MNM

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Deceuninck-Quick.Step heeft dan wel een heel internationaal karakter, toch blijft het ook nog een toegankelijke ploeg. Er worden alvast pogingen ondernomen om dat zo te houden. Zo slaat de wielerformatie op de dag van de E3 BinckBank Classic de handen in mekaar met radiozender MNM.

De Vlaamse radiozender gaat twee rennersvrouwen een dagje volgen langs het parcours, rijdt in de koers mee op de moto en zal 's ochtends kamperen in het hotel van de ploeg. Van daaruit zullen Peter Van de Veire en Julie Van den Steen hun ochtendshow presenteren van 6u tot 9u.

We tonen zelf ook vaak wat er achter de schermen gebeurt 

Stéphanie Clerckx

"We tonen zelf ook vaak wat er achter de schermen gebeurt", zegt woordvoerster van de ploeg Stéphanie Clerckx aan HNB. "Een radioshow past zeker in dat plaatje. Het is geen tactiek om ons anders te profileren. We verwachten dat we kunnen tonen hoe het er op de ochtend van zo'n grote koers aan toegaat."

Bij MNM weten ze waar ze gaan op inspelen. "Hoe zo'n bus of ploegwagen er van binnen uitzien, wat de renners 's ochtends doen, eten, drinken, hoe de ploegleiders zijn... Een Yves Lampaert, Zdenek Stybar, Iljo Keisse, dat zijn echte volksfiguren. Voor hen is het ook eens anders dan een interview over de windrichting en koerstactieken", klinkt het.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties