Deceuninck-Quick.Step maakt selectie voor Parijs-Nice bekend

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 4 reacties
Deceuninck-Quick.Step maakt selectie voor Parijs-Nice bekend
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Met Parijs-Nice staat zondag de eerste grote rittenkoers op Europese bodem op het programma. Deceuninck-Quick.Step heeft verschillende speerpunten voor de Koers naar de Zon, al zal het nog afwachten worden of Fabio Jakobsen helemaal hersteld is van zijn ziekte.

Jakobsen was een kanshebber voor afgelopen zondag om Kuurne-Brussel-Kuurne te winnen, maar moest door ziekte passen. "We hopen om een rit te winnen met Fabio, maar hij herstelt nog van zijn ziekte, dus we moeten zien het het gaat", zegt ploegleider Tom Steels. "Parijs-Nice wordt een nieuwe stap voor hem in een sterk deelnemersveld, maar het wordt ongetwijfeld een mooie ervaring voor hem."

Ook Gilbert en Jungels komen aan de start. "Ook Philippe kan zeker iets doen, terwijl Bob hoopt om zijn goede vorm door te trekken, een goede tijdrit te rijden en ook iets kan doen in het algemene klassement."

De selectie van Deceuninck-Quick.Step voor Parijs-Nice: Tim Declercq (BEL), Philippe Gilbert (BEL), Fabio Jakobsen (NED), Bob Jungels (LUX), Iljo Keisse (BEL), Fabio Sabatini (ITA) en Florian Sénéchal (FRA)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties