Michael Vanthourenhout (Marlux-Bingoal) ziet sterke prestaties beloond worden
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 14 reacties

Michael Vanthourenhout krijgt verbeterd contract tot einde van 2023 bij Marlux-Bingoal

Michael Vanthourenhout (Marlux-Bingoal) ziet sterke prestaties beloond worden
Foto: © photonews

Het contract van Michael Vanthourenhout, dat nog tot eind 2021 liep, is opengebroken door Jurgen Mettepenningen. De West-Vlaming ligt nu tot eind 2023 onder contract bij Marlux-Bingoal.

De 25-jarige Vanthourenhout heeft er een regelmtig seizoen opzitten met onder meer 13 podiumplaatsen. De zilvere plak van het WK in Valkenburg 2018 heeft een nieuwe stap vooruit gezet en zag die prestaties ook beloond worden met een contractverlenging. Vanthourenhout ligt nu tot eind 2023 onder contract bij Marlux-Bingoal. 

Langetermijnvisie

Teammanager Jurgen Mettepenningen is een tevreden man. "Ook dit toont de langetermijnvisie die in onze ploeg heerst. We geloven voluit in Michael en willen hem de komende jaren verder laten ontwikkelen in ons midden. Hij heeft een zeer goed seizoen achter de rug en deze opwaardering toont ons geloof dat hij in de toekomst alleen maar verder zal groeien."

Ook Vanthourenhout zelf is in de wolken. "Ik ben erg blij met dit nieuwe contract", zegt hij bij zijn team. "Ik voel me zeer goed in deze ploeg, ik voel veel waardering en respect voor mijn prestaties, en dus heb ik er zelfs niet aan gedacht om van ploeg te veranderen", is Vanthourenhout duidelijk. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

22/09/2019 Trek CX Cup
29/09/2019 WK Yorkshire
05/10/2019 Berencross
06/10/2019 GP Neerpelt
12/10/2019 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties