De Vreese moet vier winnaars van rittenkoersen ondersteunen

De Vreese moet vier winnaars van rittenkoersen ondersteunen
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De vele triomfen van Deceuninck-Quick.Step springen uiteraard in het oog, maar eigenlijk is Astana evengoed aan het seizoen begonnen. Ook in Parijs-Nice hoopt de Kazachse formatie opnieuw te scoren. Het vaardigt alleszins een sterke ploeg af, waar Laurens De Vreese deel van uitmaakt.

De Vreese is niet alleen onmisbaar als sfeermaker, hij is ook gewoon goed in vorm. Wel zal hij samen met Hugo Houle deze Parijs-Nice in dienst rijden. Met Magnus Cort heeft de ploeg nog een snelle man, maar beschikt het vooral over verschillende renners die voor een goed klassement kunnen gaan.

Dat zijn immers allemaal renners die dit jaar al een rittenkoers naar hun hand hebben gezet. Gorka Izagirre won de Ronde van de Provence, terwijl zijn broertje Ion de beste was in Valencia. Miguel Angel Lopez schreef de ronde van zijn thuisland Colombia op zijn naam en Luis Leon Sanchez mocht vieren in de Ronde van Murcia.

WIE ALS KOPMAN?

Een ijzersterke ploeg dus waarmee Astana naar Parijs-Nice komt. Benieuwd welke van deze straffe renners in de loop van de wedstrijd het kopmanschap kan opeisen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties