Stoffel Vandoorne duidt op de positieve signalen: "We hebben enkel het resultaat in de wedstrijd zelf niet gehaald"

Stoffel Vandoorne duidt op de positieve signalen: "We hebben enkel het resultaat in de wedstrijd zelf niet gehaald"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Fans heeft Stoffel Vandoorne genoeg, over de ploeggrenzen heen. Daarom is het des te jammer dat hij en zijn team HWA voorlopig nog niet goed uit de verf komen in de Formule E. Vandoorne ziet evenwel positieve tekenen en wil die dan ook graag eventjes benadrukken.

"Ik denk dat er toch veel positieve signalen zijn geweest", zegt Vandoorne aan Motorsport. "De snelheid in het algemeen is altijd wel redelijk oké geweest en de kwalificatie ook. We hebben bijna altijd voor de superpole kunnen vechten. We hebben enkel het resultaat in de wedstrijd zelf niet gehaald."

ZELF OOK FOUTEN GEMAAKT

Daar draait het natuurlijk wel om in elke vorm van racen. Dus waar ligt dat manco aan? "Dat komt door verschillende problemen. Door enkele technische mankementen die we gehad hebben en ik heb zelf ook wat fouten gemaakt. Maar ik denk dat alles aanwezig is om in de toekomst een heel sterk team te hebben. De resultaten komen wel."

Vandoorne & co kunnen zich niet permitteren van op hun lauweren te rusten. "Het is niet dat we het rustig aan kunnen doen en zeggen dat het volgend jaar wel oké wordt met Mercedes. Het is een leerjaar waarin we door die problemen moeten gaan en al de vakjes moeten afvinken om te maken dat er volgend jaar geen fouten meer gebeuren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties