Greg Van Avermaet duidt zijn grootste concurrenten voor Strade Bianche aan: "Alleen maar tevreden met winst"
Redactie
| 10 reacties

Greg Van Avermaet alleen maar tevreden met zege in Strade Bianche

Greg Van Avermaet duidt zijn grootste concurrenten voor Strade Bianche aan: "Alleen maar tevreden met winst"
Foto: © photonews

Greg Van Avermaet krijgt een week na de Omloop in de Strade Bianche al meteen een herkansing voor winst in een klassieker. De CCC-renner is alleen tevreden met winst en ziet de grootste concurrenten bij Deceuninck-Quick.Step rijden.

"Ik kan alleen maar tevreden zijn met winst", verkondigde Van Avermaet voor het laatste trainingsritje van vrijdag bij Belga. De kopman van het Poolse CCC eindigde bijna altijd in de top 10 in de Italiaanse klassieker. Alleen in zijn debuutjaar en vorig jaar niet, toen hij 34e werd. 

"Vorig jaar was ik om één of andere reden niet goed genoeg om de beste renners te volgen", vervolgt Van Avermaet. "Dat was een raar gevoel, ik had geen goede benen, het overkwam me hier nog maar één keer en ik kijk er enorm naar uit om het morgen wel weer goed te doen."

Concurrentie sterk

Al is de concurrentie voor winst natuurlijk groot "Ik rijd mijn eigen koers, ga uit van mijn eigen sterkte, maar ik houd ook rekening met Deceuninck-Quick.Step, dat met Zdenek Stybar en Julian Alaphilippe alweer de te kloppen ploeg is, met ook nog Yves Lampaert in steun. Zij zullen het meeste initiatief moeten nemen."

"Van Geraint Thomas verwacht ik dat hij hier meteen goed zal zijn en dan zijn er nog paar jongens die je niet mag vergeten zoals Tiesj Benoot, Tim Wellens en enkel anderen die vorige week sterk waren. Ik zal alleen tevreden zijn met winst, tenzij ik word geklopt door iemand die sterker is, daar kan ik nog mee leven", besluit Van Avermaet. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/10/2020 - 25/10/2020 Giro
20/10/2020 - 08/11/2020 Vuelta
21/10/2020 Driedaagse van Brugge-De Panne
25/10/2020 Parijs-Roubaix
31/10/2020 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties