Laurens De Plus mag borst opnieuw natmaken: volgt nieuw succes in ploegentijdrit?

Laurens De Plus mag borst opnieuw natmaken: volgt nieuw succes in ploegentijdrit?
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Bij Jumbo-Visma zijn ze maar al te blij dat ze Laurens De Plus hebben binnengehaald. Onze landgenoot komt bij de Nederlandse ploeg sterk voor de dag en is onder andere in het ploegentijdrijden van grote waarde. Dat mag hij woensdag nog eens laten zien in de Tirreno-Adriatico.

De Plus en Jumbo-Visma verbaasden in de UAE Tour door daar naar de zege te rijden in de ploegentijdrit. Een kunststukje dat ze maar al te graag willen herhalen. "Het is vijf kilometer langer in Tirreno, maar het is ook helemaal vlak. De ploeg is bijna identiek", verklapt Addy Engels op de site van de ploeg.

GESINK VERVANGT LEEZER

De ploegleider duwt de favorietenrol niet van zich af. "Het is alleen Tom Lezer die er niet meer bij is en Robert Gesink die in de plekk komt. We zijn met bijna dezelfde ploeg en zoals we daar hebben gereden, horen we zeker bij de favorieten."

Slechts één wijziging en dus is ook Laurens De Plus weer van de partij. Hij mag op zoek naar zijn tweede overwinning van het seizoen. Naast Gesink verschijnen Primoz Roglic, Koen Bouwman, Jos van Emden, Paul Martens en Tony Martin samen met hem aan de start.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties