Roger De Vlaeminck en 46-jarige Katty uit elkaar: "Het ging de laatste tijd niet zo goed meer tussen ons"

Redactie
| 36 reacties
Roger De Vlaeminck en 46-jarige Katty uit elkaar: "Het ging de laatste tijd niet zo goed meer tussen ons"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Na 15 jaar is er een einde gekomen aan het huwelijk tussen de 71-jarige Roger De Vlaeminck en zijn Katty, die 25 jaar jonger is dan '. Monsieur Paris-Roubaix'. "Onze scheiding verloopt in de allerbeste verstandhouding", laat de ex-renner weten.

Roger De Vlaeminck en de 46-jarige Katty Spriet zijn niet langer samen. "We zijn uit elkaar", vertelt De Vlaeminck in HLN. "We leven gescheiden van tafel en bed, om het zo te zeggen. Het ging de laatste tijd niet zo goed meer tussen ons, we zijn een beetje uit elkaar gegroeid."

In allerbeste verstandhouding uit elkaar

"We komen nog goed overeen. Onze scheiding verloopt in de allerbeste verstandhouding. Zo staat de zetel van Katty's zaak nog altijd op mijn thuisadres in Kaprijke. Die zaak wil ze zeker nog een paar jaar voortzetten. En ze mag hier bij mij blijven wonen voor zolang dat nodig is. Op zulke momenten moet je je verstand gebruiken en blijven overeenkomen, hé. Ik kan ook niet eindeloos treuren en bij de pakken blijven zitten."

De Vlaeminck en zijn ex-vrouw leerden elkaar kennen in een dancing toen hij 56 en zij 21 jaar was. De twee hadden samen een zoon, de 18-jarige Eddy. Genoemd naar Eddy Merckx, een concurrent van De Vlaeminck destijds. De Vlaeminck was eerder ook al gehuwd met Marleen, met wie hij twee kinderen had. Daarna had hij ook nog een relatie met onder meer Phaedra Hoste en ex-judoka Ingrid Berghmans. 

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties