Van Avermaet draagt steentje bij en ziet mogelijkheden: "Finish van vorig jaar bekijken"

Van Avermaet draagt steentje bij en ziet mogelijkheden: "Finish van vorig jaar bekijken"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Greg Van Avermaet maakte deel uit van de CCC-selectie die aan de slag was in de ploegentijdrit in de Tirreno-Adriatico. De Poolse ploeg zette een eerste richttijd neer en eindigde uiteindelijk op de elfde plaats. Daar kon Van Avermaet best mee leven.

"Ik denk dat we een goede tijdrit gereden hebben", zegt hij op de site van zijn ploeg.  "Iedereen leverde een goede prestatie. We hebben erop getraind tijdens deze week en op stage. Hoewel het de eerste keer was dat we samen koersten, wist iedereen hoe het werkt en wat hij moest doen."

Volgens Van Avermaet is het geen toeval dat CCC zo goed voor de dag kwam. "We beschikken over sterke mannen en hebben redelijk goed samen gewerkt. We zullen ook leren van deze ploegentijdrit en proberen te verbeteren."

De tweede etappe is een goede rit voor mij 

Onze landgenoot hoopt in Italië uiteraard een ritzege mee te pikken. "De tweede etappe is een goede rit voor mij.", heeft hij al een dag aangekruist. "Ik zal de finish van vorig jaar bekijken om mijn strategie te bepalen en hopelijk kom ik tot een goede prestatie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties