Voorjaar dreigt problematisch te worden voor kopman van Team Sky

Voorjaar dreigt problematisch te worden voor kopman van Team Sky
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Team Sky mag dan bijvoorbeeld Parijs-Nice wel in een stevige houtgreep hebben, maar het is niet allemaal rozengeur en maneschijn. Zo heeft Gianni Moscon moeten opgeven in de Tirreno-Adriatico. Dat belooft niet veel goeds voor de kasseiklassiekers die eraan komen.

Nu hebben ze bij Sky nog wel sterke kerels die een aardig stukje kunnen rijden over Vlaamse wegen, zoals Ian Stannard en Luke Rowe. Maar aangezien Kwiatkowski vooral op de Ardennenklassiekers mist, was Gianni Moscon eigenlijk dé naar voren geschoven man voor de klassiekers.

Mogelijk moeten ze bij Sky stilaan toch één en ander voorzien. Wedstrijdkilometers in de Tirreno of Parijs-Nice zijn voor de meesten toch noodzakelijk om op niveau te komen en dat zit er voor Moscon niet in. Zeker omdat zijn opgave niet uit de lucht komt vallen.

GEVALLEN IN UAE TOUR

De Italiaan kwam immers ernstig ten val in de UAE Tour en ondervindt daarvan nog altijd de gevolgen. Hij was nog wel van start gegaan in de tweede etappe van de Tirreno-Adriatico, maar haalde de aankomst in Pomarance niet. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties