Remco Evenepoel klaar voor Belgisch profdebuut, Deceuninck-Quick.Step maakt selecties voor Nokere Koerse en Bredene Koksijde Classic
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 28 reacties

Remco Evenepoel kent zijn ploegmaats voor Belgisch profdebuut in Nokere Koerse

Remco Evenepoel klaar voor Belgisch profdebuut, Deceuninck-Quick.Step maakt selecties voor Nokere Koerse en Bredene Koksijde Classic
Foto: © photonews

Remco Evenepoel komt woensdag in Nokere Koerse voor het eerst in België bij de profs in actie. Deceuninck-Quick.Step rekent zowel woensdag als vrijdag in de Bredene Koksijde Classic op de snelle benen van Alvaro José Hodeg.

"Als het tot een massasprint komt, dan heeft Alvaro Florian en Davide bij zich", zegt ploegleider Rik Van Slycke. "Maar we hebben ook renners zoals Pieter en Remco die hun ding kunnen doen in de finale."

Twee dagen later staat de Bredene Koksijde Classic op de agenda. "Het zal een moeilijke koers worden, met de Kemmelberg als scherprechter en het feit dat waaiervorming mogelijk is", aldus Van Slycke. "Maar hopelijk is een mooi resultaat mogelijk."

De selectie voor Nokere Koerse en Bredene Koksijde Classic: Alvaro José Hodeg, Remco Evenepoel Rémi Cavagna, Iljo Keisse, Davide Martinelli, Florian Sénéchal and Pieter Serry. (*Fabio Jakobsen vervangt Sénéchal in de Bredene Koksijde Classic)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/02/2021 Parkcross
06/02/2021 Noordzeecross
13/02/2021 Eeklo

Nieuwste reacties