Na de breuk met Roger De Vlaeminck: "Ik kreeg te weinig aandacht van hem"

Redactie
| 16 reacties
Na de breuk met Roger De Vlaeminck: "Ik kreeg te weinig aandacht van hem"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Roger De Vlaeminck maakte niet zo lang geleden bekend dat hij en Katty Spriet een punt achter hun huwelijk hebben gezet. De reden daarvoor is nu ook bekend.

Spriet was de tweede vrouw van Roger De Vlaeminck, die eerder al getrouwd was met de Nederlandse Marleen. Het koppel had één zoon: Eddy. Vernoemd naar de 'beste wielrenner ooit'. 'Monsieur Paris-Roubaix' had ook nog twee dochter uit zijn vorig huwelijk: Nadia en Sheila. 

Maar de 71-jarige De Vlaeminck en de 46-jarige Spriet hun avontuur is over. "Mijn liefde voor Roger was groot. Voor mij was ons huwelijk iets voor het leven", komt Spriet terug op de breuk in Dag Allemaal.

Aandacht

Volgens de 25 jaar jongere ex-vrouw van De Vlaeminck was aandacht soms het probleem in hun relatie. "Dat heeft er zeker mee te maken, ja. Ik kreeg te weinig aandacht van hem. Zo simpel is het."

Maar voorlopig wonen de twee wel nog samen in één huis. "We hebben dat huis samen gebouwd. Het is van ons allebei, dus ik heb evenveel recht om daar te blijven wonen als Roger", klinkt het. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties