Julian Alaphilippe onthult zijn ambities voor Milaan-Sanremo nu hij ook massasprints begint te winnen
Redactie
| 2 reacties

Alaphilippe vindt dat Deceuninck-Quick.Step veel opties heeft voor Sanremo

Julian Alaphilippe onthult zijn ambities voor Milaan-Sanremo nu hij ook massasprints begint te winnen
Foto: © photonews

Wat kan Julian Alaphilippe niet winnen? Er is haast geen enkele koers of geen enkel terrein meer dat geen mogelijkheden biedt voor hem. Zijn zege in een massasprint in de Tirreno moet het geloof alleen maar doen toenemen dat het ook in Milaan-Sanremo kan lukken.

Sowieso is dat een klassieker die hij in zijn vizier heeft, nadat hij er derde eindigde in 2017. Maar wie weet hoeft hij niet eens meer van de snelle mannen weg te rijden. "We hebben een mooie week gekend in Tirreno-Adriatico", trapt Alaphilippe een open deur in. "Ik voel me goed en heb een goeie 'moral' na mijn twee ritzeges daar."

GEEN GEBREK AAN OPTIES

Deceuninck-Quick.Step heeft uiteraard ook nog Italiaans kampioen Elia Viviani achter de hand. Uitkijken dus wie het als kopman naar voren schuift. Alaphilippe vindt het alleen maar positief. "Het team is solide. Er is geen gebrek aan opties, zoals je kan vaststellen."

De man in vorm zal opnieuw in Italië aantreden met enkele minimale doelstellingen die hij zeker zal willen vervullen. "Ik hoop mijn recente vorm over te brengen naar Milaan-Sanremo. Ik hoop op een goede koers en wil meedoen in de finale."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties