Lotte Kopecky moet meerdere erkennen in Nederlandse
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Lorena Wiebes sprint naar de zege in Nokere Koerse

Lotte Kopecky moet meerdere erkennen in Nederlandse
Foto: © photonews

De vrouwen hebben hun editie van Nokere Koerse al afgewerkt. Aangezien er deze ochtend weinig wind stond, was het geen verrassing dat de wedstrijd eindigde in een massasprint. Lotte Kopecky behoorde dan ook tot de favorieten, maar moest zich tevreden stellen met een podiumplaats.

De dames vertrokken om 9u45. Een groot deel van de wedstrijd werd in groep afgewerkt. Bij het aansnijden van de finale kwam een compact peloton in aanmerking voor de overwinning. Het laatste rondje rond Nokereberg vatten de rensters samen aan.

Ook de laatste kilometers zorgden niet meer voor afscheiding. Het werd dus een onvermijdelijke massasprint. Vaak is dat een kolfje naar de hand van Lotte Kopecky. De renster van Lotto Soudal Ladies geraakte deze keer niet verder dan een derde plaats. Lorena Wiebes van Parkhotel Valkenburg sprintte naar de zege.

DRIE BELGISCHE RENSTERS IN TOP TIEN

De Duitse Lisa Klein spurtte overigens naar een tweede plaats. Naast Kopecky zaten er nog twee andere Belgische rensters in de top tien. Kelly Van den Steen eindigde mooi zesde en voor Annelies Dom was er een negende plaats weggelegd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

19/09/2021 - 26/09/2021 WK
03/10/2021 Parijs-Roubaix
06/10/2021 Milaan-Turijn
09/10/2021 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties