Belgische ex-sprinter zeker van zijn stuk: "Naesen is mijn man voor de Ronde van Vlaanderen"
Redactie
| 8 reacties

Oliver Naesen is de man van Frank Hoste voor de Ronde van Vlaanderen

Belgische ex-sprinter zeker van zijn stuk: "Naesen is mijn man voor de Ronde van Vlaanderen"
Foto: © photonews

De hegemonie van Deceuninck-Quick.Step sprong opnieuw in het oog in Milaan-Sanremo, maar ook de prestatie van de Belgen kon op heel wat lof rekenen. Zo krijgt Oliver Naesen lof van Frank Hoste.

Naesen pakte zaterdag bijna zijn mooiste overwinning ooit, maar Julian Alaphilippe verbrodde het feestje van de Oost-Vlaamse trainingsmaat van Greg Van Avermaet. "Naesen heeft een heel goede sprint gereden op de Via Roma", vertelt Hoste bij Sporza. "In tegenstelling tot Van Aert heeft hij niet gereageerd op aanvallen in de kopgroep."

"Naesen heeft gewoon een wiel uitgekozen en gevolgd. Je zag dat al op de Poggio. Naesen draaide de Poggio op in het wiel van Alaphilippe, omdat hij wist dat de Fransman de te kloppen man was. En aan de streep zat Naesen ook in het wiel van Alaphilippe", zegt hij. 

'Mijn man voor de Ronde'

Na een pechvoorjaar in 2018 denkt Hoste dat dit wel eens het voorjaar van de renner van AG2R-La Mondiale kan worden. "Zoals Naesen nu rijdt, kan hij straks een Vlaamse klassieker winnen. Hij is mijn man voor de Ronde van Vlaanderen."

Meer nieuws

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

15/06/2019 - 23/06/2019 Tour du Suisse
30/06/2019 BK wielrennen
06/07/2019 - 28/07/2019 Tour de France

Nieuwste reacties