Belgische ex-sprinter zeker van zijn stuk: "Naesen is mijn man voor de Ronde van Vlaanderen"

Redactie
| 8 reacties
Belgische ex-sprinter zeker van zijn stuk: "Naesen is mijn man voor de Ronde van Vlaanderen"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De hegemonie van Deceuninck-Quick.Step sprong opnieuw in het oog in Milaan-Sanremo, maar ook de prestatie van de Belgen kon op heel wat lof rekenen. Zo krijgt Oliver Naesen lof van Frank Hoste.

Naesen pakte zaterdag bijna zijn mooiste overwinning ooit, maar Julian Alaphilippe verbrodde het feestje van de Oost-Vlaamse trainingsmaat van Greg Van Avermaet. "Naesen heeft een heel goede sprint gereden op de Via Roma", vertelt Hoste bij Sporza. "In tegenstelling tot Van Aert heeft hij niet gereageerd op aanvallen in de kopgroep."

"Naesen heeft gewoon een wiel uitgekozen en gevolgd. Je zag dat al op de Poggio. Naesen draaide de Poggio op in het wiel van Alaphilippe, omdat hij wist dat de Fransman de te kloppen man was. En aan de streep zat Naesen ook in het wiel van Alaphilippe", zegt hij. 

'Mijn man voor de Ronde'

Na een pechvoorjaar in 2018 denkt Hoste dat dit wel eens het voorjaar van de renner van AG2R-La Mondiale kan worden. "Zoals Naesen nu rijdt, kan hij straks een Vlaamse klassieker winnen. Hij is mijn man voor de Ronde van Vlaanderen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties