"In de toekomst zal Van Aert die fout niet meer maken"

Redactie
| 32 reacties
"In de toekomst zal Van Aert die fout niet meer maken"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De Belgen deden het gisteren verre van onaardig in het eerste Monument van het seizoen. Oliver Naesen verraste met de tweede plek, ook de zesde plaats van Wout Van Aert mocht gezien worden. Ex-sprinter Frank Hoste vond het een straffe prestatie, maar zag Van Aert toch een foutje maken.

Van Aert bevestigde in 'La Primavera' na zijn nieuwe podiumplaats in de Strade Bianche. "Voor Van Aert was dit een nieuw parcours", analyseert Hoste bij Sporza. "Hij had de afdalingen van de Cipressa en de Poggio misschien wel verkend, maar dat is nooit hetzelfde als in de wedstrijd. Er zijn bochten waarbij je niet ziet waar je uitkomt."

"Dat Van Aert de Poggio met bijna 35 km/u naar boven gereden heeft, vind ik ook een hele grote prestatie voor een veldrijder", klinkt het vol lof.

Foutje

Toch vond Hoste dat de ex-wereldkampioen veldrijden ook een foutje maakte. "Op het einde maakt hij een foutje door alleen naar Trentin proberen te rijden. Maar Sagan wou zo graag winnen en haalde Van Aert terug. In de toekomst zal Van Aert die fout niet meer maken", besluit Hoste. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties