Aan vertrouwen geen gebrek: "Ik denk dat dit de beste Oliver Naesen ooit is, ja"

Redactie
| 0 reacties
Aan vertrouwen geen gebrek: "Ik denk dat dit de beste Oliver Naesen ooit is, ja"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Straf wat Oliver Naesen in 'La Primavera' presteerde. De Oost-Vlaamse trainingsmaat van Greg Van Avermaet eindigde knap tweede na Julian Alaphilippe. 'Oli' was nooit beter, dat geeft hij zelf ook toe, wat het beste voor de komende weken doet beloven.

Naesen bevestigde in Parijs-Nice dat het goed zat met de conditie, maar tweede worden in Milaan-Sanremo is toch nog een andere zaak. "Ik had altijd gedacht dat ik in Vlaanderen of Roubaix mijn eerste podium zou rijden, maar nu weet ik dat ik ook ga blijven meedoen in Sanremo", klinkt het in HLN

"Als de punchers blijven komen, is dit toch een koers die meer neigt naar de aanvallers dan naar de sprinters. Dat een sprinter het tempo van zaterdag op de Poggio overleeft: dat zie ik nooit gebeuren."

'Niveau hoger dan ooit'

Naesen raadt de media dan ook aan om hem toch enkele sterren te geven in de voorbeschouwingen voor de Vlaamse klassiekers. "Mijn niveau is hoger dan ooit. Ik zou mijn winter van 2018 oneer aandoen als ik zou zeggen dat ik dit jaar sterker uit het tussenseizoen ben gekomen dan vorig jaar, maar vorig jaar was ik op dit moment al vier keer gevallen. Daar word je mentaal en fysiek nooit beter van."

Laat de conclusie duidelijk zijn. "Ik denk dat dit de beste Oliver Naesen ooit is, ja. Ik sta met heel veel vertrouwen in mijn schoenen nu", besluit Naesen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties