De Ketele en Hesters derde in Zesdaagse die er geen was
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Kenny De Ketele en Jules Hesters eindigen derde in Zesdaagse van Manchester

De Ketele en Hesters derde in Zesdaagse die er geen was
Foto: © photonews

Kenny De Ketele en Jules Hesters hebben weer van zich doen spreken in het baanwielrennen. Ze vormden een duo in de Zesdaagse van Manchester. Overigens nogal een merkwaardige naam voor deze koers, aangezien de wedstrijd slechts drie dagen duurde. Havik en Stroetinga gingen met de winst lopen.

De Ketele en Hesters deden in Manchester mee voor de prijzen. Vier duo's eindigden in dezelfde ronde. Het was dus kijken naar het aantal behaalde punten. Op dat vlak kwamen de Nederlanders Havik en Stroetinga veruit het best uit de verf met 274 punten.

Tussen de eerste posities was er qua puntenaantal telkens toch een duidelijke marge. Vooral het winnende duo had een mooie voorsprong op de eerste achtervolgers, want de Nieuw-Zeelanders Archbold en Gate eindigden op 243 punten. De Ketele en Hesters legden beslag op plaats drie met 220 punten.

AUSTRALIËRS VALLEN NAAST HET PODIUM

De Australiërs Drizners en Howard moesten met 202 punten dus genoegen nemen met de vierde plaats. Al zal dat wel zuur geweest zijn. Zij waren immers het koppel dat als leider de laatste dag was ingegaan, maar ze tuimelden dus nog van het podium.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties