Patrick Lefevere erg openhartig over tumor: "Toen wist ik dat er een risico was"

Patrick Lefevere erg openhartig over tumor: "Toen wist ik dat er een risico was"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Patrick Lefevere was een van de vele gasten in De Kleedkamer en sprak er ook over een paar meer persoonlijke zaken uit zijn leven, inclusief een tumor die bij hem operatief moest worden verwijderd. En of hij nog niet uitgeblust is?

“Een ploegmanager stopt als hij geen geld meer vindt”, was Patrick Lefevere duidelijk in De Kleedkamer. “Ik heb 75 mensen in dienst en ik ben zeker dat ze werk zouden vinden als ik stop, want het zijn de besten.”

“Ik heb het beste personeel, de beste renners, we hebben een goede structuur met het mooiste materiaal, … Maar je voelt aan alles dat die mensen samen willen blijven. En dan ga je elke keer opnieuw toch op zoek naar geld.”

Dan denk je wel even dat het de laatste keer is dat je ze misschien ziet

“Kanker heb ik niet gehad, maar wel een tumor”, aldus Patrick Lefevere openhartig over een moeilijke periode uit zijn leven. “Kanker is iets dat jaren duurt, met chemotherapie of dergelijke. Bij mij is het operatief weggehaald.”

“In Roeselare wilden ze me niet opereren, dus toen wist ik al dat er een risico aan verbonden was. Het was een operatie van zeven uur, … Mijn jongste zoon was toen vier en de oudste twintig en dan denk je wel even dat het de laatste keer kan zijn dat je ziet, maar ik ben wonderwel hersteld.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties