Campenaerts zet eindelijk koers richting Mexico: "Kijk ernaar uit mijn 'moment suprême' te beleven"
Redactie
| 24 reacties

Victor Campenaerts vertrokken naar Mexico voor zijn werelduurrecordpoging

Campenaerts zet eindelijk koers richting Mexico: "Kijk ernaar uit mijn 'moment suprême' te beleven"
Foto: © photonews

Het is een hele lange aanloop geweest, maar eindelijk is het zover: Victor Campenaerts is vertrokken naar Mexico om daar op 16 of 17 april een gooi te doen naar het werelduurrecord. Eerst komt er nog serieus wat hard labeur aan en dan natuurlijk dat ene uur waarin het alles of niets is.

Bij zijn vertrek werd Campenaerts vergezeld door zijn vriendin, zwemster Fanny Lecluyse, en hij sprak ook nog met Radio 2. "Ik vertrek met de trein naar Parijs en daarna vlieg ik naar Mexico. Ik land om 23u lokale tijd. De fiets is gisteren al vertrokken samen met mijn trainer."

In de weken voorafgaand aan zijn werelduurrecordpoging gaat de renner van Lotto-Soudal niet stil zitten. "De komende twee weken ga ik superhard trainen. Bij belangrijke afspraken kan ik boven mezelf uitstijgen. Ook nu kijk ik ernaar uit om mijn 'moment suprême' te beleven."

SOBER DIEET

Voorts blijft Campenaerts ook op zijn voeding letten. Een man die straks het werelduurrecord moet verbreken, kan zich geen foliekes permitteren. "Ik zal een sober dieet volgen en enkel eten wat nodig is. Jammer, want ik hou wel van de Mexicaanse keuken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

06/04/2020 - 11/04/2020 Ronde van het Baskenland
08/04/2020 Scheldeprijs
12/04/2020 Parijs-Roubaix
15/04/2020 Brabantse Pijl
19/04/2020 Amstel Gold Race

Nieuwste reacties