CCC-Belg pareert de kritiek: "Wij twijfelen niet"

CCC-Belg pareert de kritiek: "Wij twijfelen niet"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het seizoen begon nog wel uitstekend voor CCC, maar intussen worden er toch wel wat vraagtekens geplaatst. Dat gaat dan over de paraatheid van het klassieke team om Van Avermaet te omringen. Gijs Van Hoecke maakt zich geen zorgen en gelooft dat het allemaal wel goed komt.

Nochtans zijn er hier en daar wel tekenen die de vraagtekens wettigen. Tijdens de Omloop Het Nieuwsblad was Van Avermaet uitstekend, maar zat hij snel geïsoleerd. Na Milaan-Sanremo was de kopman kwaad op zichzelf, maar een sterkere ploeg had hem misschien beter kunnen afzetten.

"We weten dat er hier en daar getwijfeld wordt", is Gijs Van Hoecke zich in HLN bewust van wat er allemaal gezegd wordt. "Maar wij twijfelen niet. Het klopt dat wij in de finale van de Omloop te ver zaten, maar die dag hadden we tegenslag: we reden met drie tegelijk lek toen de koers ontplofte."

CONDITIE NIET DE OORZAAK

Van Hoecke zelf voelt zich alvast enorm goed. "Ergens is het een geruststelling dat we de oorzaak niet moeten zoeken bij onze conditie. Ik begin echt met vertrouwen aan de Vlaamse klassiekers. Ik denk dat ik nooit rapper gereden heb. Zonder tegenslag kan Greg op me rekenen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties