Lampaert moet voorbij Valverde en van der Poel om hattrick compleet te maken
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 9 reacties

Yves Lampaert kan Dwars door Vlaanderen voor derde keer op rij winnen

Lampaert moet voorbij Valverde en van der Poel om hattrick compleet te maken
Foto: © photonews

Yves Lampaert heeft dit jaar al sterk geleden en meestal was het één van zijn ploeggenoten die daar mee de vruchten van kon plukken. In Dwars door Vlaanderen zal de Belgisch kampioen wel zijn eigen kans willen gaan. Daar wist hij immers de vorige twee jaar te winnen. Is een 3 op 3 haalbaar?

Het zou een onvoorstelbaar straffe stoot zijn waar Lampaert in elk geval een sterke ploeg voor nodig heeft. Dan zit je bij Deceuninck-Quick.Step natuurlijk wel goed. Het team van Lefevere brengt naast Lampaert ook onder andere Philippe Gilbert aan de start. Ook Niki Terpstra doet mee, maar dit keer dan wel in het truitje van Direct Energie.

MOVISTAR MET MERKWAARDIGE TANDEM

Ook een mooie naam op de deelnemerslijst: Alejandro Valverde. De wereldkampioen neemt voor het tweede jaar op rij deel aan Dwars Door Vlaanderen. Zo gaat de Spanjaard een toch wel bijzonder duo vormen met Jürgen Roelandts. Een andere renner naar wie veel belangstelling zal uitgaan, is Mathieu van der Poel.

Corendon-Circus, de ploeg van van der Poel, kreeg voor Dwars door Vlaanderen een wildcard en dit is één van de wedstrijden waarin de Nederlandse alleskunner wel wil uitpakken. De concurrentie is echter ronduit straf met namen als Van Avermaet, Benoot en Naesen. Ook andere Belgen als Vanmarcke, Theuns, Stuyven en Debusschere kennen wel hun weg.

PHILIPSEN START VOOR UAE

Naast Stuyven en Theuns schuift Trek-Segafredo met de Deen Pedersen nog een sterke renner naar voren. Ook heel wat renners met snelle benen kondigen zich aan zoals Philipsen, Gaviria, Kristoff, Coquard en Démare. Aftellen maar naar 3 april en dan weten we welk scenario zich ontvouwt op de Verbindingsweg in Waregem.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Bwin.be Sports Betting

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

26/02/2020 Masters
29/02/2020 Omloop het Nieuwsblad
01/03/2020 Kuurne-Brussel-Kuurne
07/03/2020 Strade Bianche
08/03/2020 - 15/03/2020 Paris-Nice

Nieuwste reacties