Lotto mikt op één uitgesproken kopman: "Hij is sowieso één van de leiders binnen onze ploeg"
Redactie
| 0 reacties

Lotto speelt Keukeleire uit als kopman in Driedaagse Brugge-De Panne

Lotto mikt op één uitgesproken kopman: "Hij is sowieso één van de leiders binnen onze ploeg"
Foto: © photonews

Kan Lotto-Soudal vandaag in de Driedaagse Brugge-De Panne nog eens zijn slag slaan? De hoop is gevestigd op één man: Jens Keukeleire. Lotto trekt volop zijn kaart. Het geloof vooraf is alleszins groot, want de kopman zou in uitstekende vorm verkeren.

Sportdirecteur Frederik Willems kent de wegen die de renners voor de wielen krijgen maar al te goed. "Het parcours lijkt sterk op dat van Bredene-Koksijde, dus ik verwacht eenzelfde koersverloop met waarschijnlijk een massasprint. Het deelnemersveld is wel sterker aangezien het World-Tour niveau is."

WEGRIJDEN NA DE KEMMELBERG?

Al laat Willems wel een kleine opening. "Na de Kemmelberg volgen nog de Rodeberg en de Sulferberg. Misschien dat daar een interessante groep kan wegrijden. Nadien is het echter nog een lange weg tot de finish, dus het wordt afwachten of dat effectief zal gebeuren."

Willems won ooit zelf de Driedaagse. "Ik vind het nog steeds een zeer mooie overwinning omdat het een wedstrijd is in eigen land en bovendien in het begin van het Vlaamse voorjaar." Voor de editie van 2019 mikt Lotto op Keukeleire. "Hij is sowieso één van de leiders binnen onze ploeg in de voorjaarswedstrijden. Zijn vorm is uitstekend, zeker na Milaan-Sanremo waar hij goed mee vooraan zat op de Poggio."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

06/04/2020 - 11/04/2020 Ronde van het Baskenland
08/04/2020 Scheldeprijs
12/04/2020 Parijs-Roubaix
15/04/2020 Brabantse Pijl
19/04/2020 Amstel Gold Race

Nieuwste reacties