Flanders Classics in zee met radiozender voor vijf klassiekers
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Studio Brussel gaat de sfeer verzorgen bij vier Vlaamse klassiekers

Flanders Classics in zee met radiozender voor vijf klassiekers
Foto: © photonews

Vrijdag staat de E3 BinckBank Classic op het programma, dat samenwerkt met MNM om de sfeer te verzorgen rond de wedstrijd. Flanders Classics gaat in zee met een andere radiozender voor de Vlaamse klassiekers die hierna nog worden afgewerkt. Het gaat om een samenwerking die uitgebreid wordt.

Er werd al eerder een partnerschap tot stand gebracht tussen Flanders Classics en Studio Brussel en deze zal nu nog versterkt worden. De radiozender werd al ingeschakeld voor de ploegvoorstellingen van de Omloop en de Ronde van Vlaanderen, de verslaggeving tijdens We Ride Flanders en de fanzone in Oudenaarde. Nu gaat men dus nog iets verder.

Studio Brussel zal voor alle resterende wedstrijden van Flanders Classics de teampresentatie verzorgen. Dat zal zondag dus al het geval zijn in Gent-Wevelgem. Ook tijdens Dwars door Vlaanderen, de Ronde van Vlaanderen, de Scheldeprijs en de Brabantse Pijl tekent StuBru present.

FEESTJE BOUWEN MET LINDE MERCKPOEL

Met Linde Merckpoel, onder meer bekend als superfan van Yves Lampaert, als één van de presentatrices kan het niet misgaan. "Het leuke aan teampresentaties is dat je al eens mag lachen of een mopje mag maken met een renner. En een pompende beat op de achtergrond staat altijd garant voor een ochtendlijk feestje", weet Merckpoel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

06/03/2021 Strade Bianche
07/03/2021 Paris-Nice
10/03/2021 - 16/03/2021 Tirreno-Adriatico
17/03/2021 Nokere Koerse
19/03/2021 Bredene Koksijde Classic

Nieuwste reacties