Plots kijkt iedereen naar Naesen: "Ik merk dat het vertrouwen van het publiek heel hoog staat"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Oliver Naesen met veel vertrouwen naar E3 BinckBank Classic

Plots kijkt iedereen naar Naesen: "Ik merk dat het vertrouwen van het publiek heel hoog staat"
Foto: © photonews

In de aanloop naar Milaan-Sanremo reed Oliver Naesen al enorm goed en met zijn tweede plek in La Primavera heeft hij bewezen dat hij in de grootste klassiekers mee kan doen voor de zege. Zijn naam staat dan ook met stip genoteerd voor de E3 BinckBank Classic. Naesen blijft er wel rustig bij.

Het lijkt alvast geen rampjaar te worden zoals 2018 was met al die valpartijen. "Ik hoop en reken op meer geluk. Vorig jaar ging alles tegen, maar dat begon ook nu pas. Aan de vooravond van de E3-prijs stond ik ook boordevol vertrouwen. In de E3 ben ik voor het eerst neig gevallen. Ik ben me ervan bewust dat er zoveel kan gebeuren vanaf morgen tot Roubaix", blijft Naesen voorzichtig in een gesprek met VRT NWS.

IN PARIJS-NICE AL RICHTING TOPVORM

Met de conditie is alleszins niets mis. "In Parijs-Nice voelde ik dat ik naar mijn topvorm aan het toe groeien was voor het voorjaar. Dat die kalender samenvalt met mijn stijgende vormcurve, is heel leuk en supergoed voor het vertrouwen. Maar er kan zoveel gebeuren. De voetjes staan toch nog op de grond."

In Sanremo was hij nog gelukkig met het middenste schavotje op het podium. Wellicht kan hij dat in Harelbeke niet zijn. "Ik heb al tweede plaatsen gehad waar ik heel gefrustreerd over was. Ik heb al tweede plaatsen gehad, zoals in Sanremo, waar ik supercontent mee ben. Als de beste wint, is het voor mij altijd goed."

RESULTAAT AFWACHTEN

Het is in elk geval zo dat velen hem die grote triomf op Vlaamse bodem wel gunnen. "Na zaterdag kreeg ik supergoeie reacties. Ik merk dat het vertrouwen van het publiek heel hoog staat. Ik kan die koers alleen maar zo rap rijden als ik zelf kan. Voor het uiteindelijke resultaat gaan we toch moeten afwachten tot morgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

28/02/2021 Kuurne-Brussel-Kuurne
06/03/2021 Strade Bianche
07/03/2021 Paris-Nice
10/03/2021 - 16/03/2021 Tirreno-Adriatico
17/03/2021 Nokere Koerse

Nieuwste reacties