Van Avermaet laat frustratie hem niet van de wijs brengen en kent sleutel tot succes
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 4 reacties

Van Avermaet voorspelt een agressief koersend CCC in E3 en Gent-Wevelgem

Van Avermaet laat frustratie hem niet van de wijs brengen en kent sleutel tot succes
Foto: © photonews

Greg Van Avermaet stelt het in 2019 met één overwinning, ondertussen anderhalve maand geleden. Toch twijfelt er niemand aan zijn conditie en ook bij Van Avermaet zelf slaat de twijfel niet toe. De kopman van CCC is nog altijd overtuigd van zijn kansen in de rest van het voorjaar.

"Het is altijd spannend om op dit punt van het seizoen te belanden, de laatste koersen voor de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix. Ik heb vertrouwen in de vorm die ik heb na Italië. Het was frustrerend om er een paar keer net naast te grijpen. Ik hoop om weer op het podium te staan", is de ambitie nog altijd aanwezig bij Van Avermaet in aanloop naar E3 en Gent-Wevelgem.

Of zijn team ook sterk genoeg is, blijft de vraag van één miljoen. "Als ploeg hebben we twee maanden samen gereden en ik denk dat we goed samenwerken. Al die kerels hebben veel ervaring op de kasseien en kennen de weken. Ik ben zeker dat we agressief zullen koersen."

De sleutel tot succes is een combinatie van vorm en geluk 

Van Avermaet weet natuurlijk wel wat er moet gebeuren om tot een triomf te komen. "De sleutel tot succes in de klassiekers is een combinatie van vorm en geluk. Ik weet dat ik de vorm heb, ik kan niet wachten om in eigen land weer aan de start te staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

06/03/2021 Strade Bianche
07/03/2021 Paris-Nice
10/03/2021 - 16/03/2021 Tirreno-Adriatico
17/03/2021 Nokere Koerse
19/03/2021 Bredene Koksijde Classic

Nieuwste reacties