Zesde uit 2017 wil nu onderste uit de kan halen: "Hopelijk kan ik er goede herinneringen aan blijven hebben"

Valgren Andersen koestert goede herinneringen aan E3

Zesde uit 2017 wil nu onderste uit de kan halen: "Hopelijk kan ik er goede herinneringen aan blijven hebben"
Foto: © photonews

Helemaal bovenaan de lijstjes met favorieten staat hij wellicht niet, maar toch staat het buiten kijf dat er met Michael Valgren Andersen rekening gehouden moet worden voor de E3. Vorig jaar won de sterke Deen nog de Omloop en de Gold Race terwijl hij in 2017 al eens zesde werd in Harelbeke.

Zoiets vergeet je natuurlijk niet rap. "Ik kijk er echt naar uit om naar de E3 terug te keren. Het is één van de eerste kasseikoersen waar ik twee jaar geleden aan deelnam en waar ik goed presteerde. Ik heb er goede herinneringen aan en hopelijk kan ik er goede herinneringen aan blijven hebben."

Het is altijd een goede voorbereiding voor de echte Ronde 

Er is geen reden waarom dat niet het geval zal zijn. Wie weet kan Andersen zijn beste resultaat ooit in Harelbeke wel verbeteren. "We zullen zien waartoe we vrijdag in staat zijn met het team. Het is een mini-Ronde van Vlaanderen en het is altijd een goede voorbereiding voor de echte Ronde."

Wellicht is het eerst even aanvoelen hoe het voelt om opnieuw een koers van dit niveau te rijden. "Ik kijk er naar uit om terug tot koersen te komen na de Tirreno. Ik denk dat het een goed idee was om me terug te trekken uit Sanremo om goed te kunnen trainen. Ik voelde me goed op training, dat is fijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

04/12/2021 Boom
05/12/2021 Antwerpen
11/12/2021 Essen
12/12/2021 Val di Sole
18/12/2021 Rucphen

Nieuwste reacties